VIDEO: Herdenking einde WOII in Borgloon

VIDEO: Herdenking einde WOII in Borgloon

8 mei 2024 – We gingen kijken in Borgloon, waar ze de jaarlijkse herdenking hielden van het einde de Tweede Wereldoorlog. Een integer en emotioneel moment dat eigen is aan 8 mei. Respect aan onze strijders die vanuit alle windhoeken onze vrede tot op de heden hebben kunnen bewaren. #borgloon #Tongeren

Promo: Hoedendag 2024 (video)

Promo: Hoedendag 2024 (video)

Op deze internationale drafwedstrijd in Tongeren zorgt de hoedendag (cfr Waregem koersen) voor sfeer en gezelligheid voor gans het gezin. Met live muziek, tastings, kinderanimatie, foodtrucks, fotoshoots… enz, zullen wij onze bezoekers ook entertainen tussen 2 spectaculaire drafrennen door en zorgen voor een afterparty voor de mensen die nog energie over hebben na deze lange dag. Ook niet te vergeten: de verkiezing van de mooiste hoeden met talrijke prijzen waaronder een zelfportret geschilderd door de portretschilder van het Koningshuis, mijnheer Luc Boy (waarde €2500). Men kan zich ook inschrijven voor de brunch, zodat men niets van deze dag moet missen!

FOTO: Erfgoeddag 2024 (Grote Markt)

FOTO: Erfgoeddag 2024 (Grote Markt)

Samen met het stadsarchrief in ons eigen Tongeren hebben we een letterlijke ‘storytelling’ gedaan op de grote markt op zondag 21/04. Hieronder kan je de fotocompilatie vinden aan ons rollend erfgoed! De oude brandweerwagen van ons brandweerkorps.

Plêkpösters op de Grote Markt

Plêkpösters op de Grote Markt

Samen met ons videokanaal (Via Tongeren) voor de stad Tongeren ging we richting de grote markt! Op donderdag (18/04) was het de wekelijkse markt in het hartje van de stad. We hielpen het Rode Kruis Tongeren om hun pleister-actie wat meer verkoopkracht te geven.

  • 1
  • 2
  • 5