brents

zuid-limburg regionaal

ciao Tongeren!

Onlangs was Brents aanwezig op het Italiaans evenement in Zuid-Limburg! Ciao Tongeren was een zeer groot succes. Bekijk hier ons sfeerverslag.

shop now

Tongers Erfgoed.

Brents TV is trotse inwoner van de Makelarij te Tongeren.
Sinds 2020 zijn wij mee aan het timmeren aan dit mooie project. Wil je meer weten of de inwoners van de Ambiorixkazerne? 

Klik hier
  • Bouwjaar: 1938
  • Adres: Blaarstraat 99.1, 3700 Tongeren
sociaal sportplatform

FAN2BE

Er is veel aan de gang bij Brents TV. Onder het motto "alleen is maar alleen" willen wij ons binnenkort toespitsen op sociale media in de sportwereld. FAN2BE is er voor iedere sportcommunity. Door de stijgende populairteit op dit platform kan jij met je club financieel ondersteund worden. Wil je meer weten over dit uniek verhaal? Klik op de knop hieronder.

WEBSITE shop now

De Klaptafel

Ken jij Christel Audenaerd al? Deze enthousiaste en vooral ambitieuze schoonheidsconsulente heeft al jaar en dag de welbekende zaak "Blue Sage" in Houthalen-Helchteren. Als  gast bij onderandere Cynthia Reeckmans op verschillende televisieproducties kent ze een heleboel interessante mensen. Ook door haar jarenlange ervaring in de schoonheidswereld heeft ze al veel mensen zien komen en gaan. Net deze ervaringen en verhalen gaan ze bundelen in een wekelijks programma bij Brents TV. 

  • Lifestyle & meer
DE KLAPTAFEL
NIEUWS UIT DE EERSTE STAD

Tongeren Vandaag

Dirk Roefflaer is al jaar en dag bezieler van het online nieuwsplatform "Tongeren-Vandaag". Als regelrechte informatiebron voor iedere Tongenaar ondersteunen wij dit initiatief met alle plezier. Wil je op de hoogte blijven van het laaste nieuws uit de eerste stad? Kijk dan op www.tongeren-vandaag.be

WEBSITE shop now