Tongerse jongen monteert treinhoorns op fiets en doet bestuurders op rem vliegen – Het Belang van Limburg

Op de bagagedrager van de fiets werden twee grote treinclaxons gemonteerd. ©  Politie Tongeren
De politie van Tongeren heeft zaterdag een minderjarige jongen betrapt met twee luide treinhoorns op de bagagedrager van zijn fiets. Daarmee toeterde hij luid op voorbijgangers. De bestuurders vlogen geschrokken op hun rem. De politie sprak de ouders van de jongen aan, maar die vonden dit grappig en onschuldig.
De toeterende jongen werd betrapt op de Bilzersteenweg in Tongeren. Hij fietste samen met twee minderjarige vrienden. De fietser had zijn claxons aangesloten op een batterij. Die maken een zeer luid geluid. De politieploeg wilde de jongens aanspreken over hun ‘spel’. Die fietsten snel weg. Even verderop konden de agenten de jongens laten stoppen. Door de jonge leeftijd werd er een gesprekje aangegaan met de ouders. Die vonden het allemaal normaal en lachwekkend. De politie heeft drie jongeren-pv’s opgesteld.

Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Overlijdens in Tongeren.
Met de medewerking van
©2022 Mediahuis N.V.

source

Leave a Comment