U10 van Heers VV kroont zich tot winnaar van Limburg Cup – Het Belang van Limburg

© Frank Missotten
De spelertjes van de U10 van voetbalclub Heers VV kroonden zich onlangs tot winnaar van de Limburg Cup. Ze mochten met de beker en een fijne sportieve herinnering naar huis.
“Vanuit Voetbal Vlaanderen wordt aan elke Limburgse club gevraagd om twee jeugdploegen af te vaardigen voor dit evenement”, vertelt U10-trainer Roger Vanhaeren. “Op zaterdag 26 maart vonden de kwalificaties plaats op de terreinen van Schoonbeek-Beverst. Er waren twee poules met in totaal 24 ploegen. De eerste twee van iedere poule mochten door naar de halve finales. Vermits wij onze poule wonnen, mochten we ons op zaterdag 23 april opmaken voor de finaleronde van de Limburg Cup op de terreinen van Bregel Sport.”
Daar ging in de halve finale eerst Weerstand Koersel voor de bijl en in de finale nam Heers VV de maat van RC Hades na een spannende wedstrijd. “Dankzij een dik verdiende 4-3-overwinning mochten we de begeerde Limburg Cup U10 van 2022 mee naar Heers nemen”, zegt een fiere trainer. “We hebben onze jongens en ons meisje ook in de bloemetjes gezet tijdens de kampioenenviering van de eerste ploeg. Het is voor Heers VV dus een feestelijk seizoenseinde geworden.”
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.

source

Leave a Comment