Chiromeisjes verkopen zelfgebakken wafels op avondmarkt in Hoeselt – Het Belang van Limburg

© FrPe
Met de avondmarkt op vrijdag begon het vierdaagse Hoeseltse kermisweekend. Aan de Dorpsstraat 35, voor hun vernieuwde lokalen in de voormalige bibliotheek, hadden ook de Chiromeisjes van Hoeselt-centrum een kraampje opgezet. “Onze twaalf tippers verkopen hier lekkernijen, die ze helemaal alleen gebakken hebben. Zonder hulp van ouders of wie ook”, zegt leidster Stien Steegmans.
“Met de winst betalen we een deel van de jaarlijkse kampkosten en kunnen we ook materiaal kopen voor onze wekelijkse activiteiten. Dat is nodig want onze groep telt 130 chiromeisjes, onder wie 20 leidsters”, legt leidster Freya Fourier uit. (frpe)
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Overlijdens in Hoeselt.
Met de medewerking van
©2022 Mediahuis N.V.

source

Leave a Comment