Huguette stampt zomermarktje met ambachten uit de grond – Het Belang van Limburg

© rudc
Huguette Moons woont nog maar enkele jaren in Borgloon. “Ik ben met pensioen en ik hou ontzettend veel van marktjes. Ik hou van die typische gezelligheid en het brengt mensen bij elkaar.” Zelf is Huguette gepassioneerd door glas en keramiek. Maar voor de zomerambachtenmarkt die ze nu zelf organiseerde zocht ze een brede waaier voor het aanbod. Hoe ze erbij komt om een oude ambachtenmarkt in het leven te roepen? “Na twee jaar corona en dus geen marktjes ging het kriebelen, maar Borgloon slaapt blijkbaar. Tongeren, Sint-Truiden, Heers, Wellen,… overal verschijnen weer marktjes, maar hier niks. Dan heb ik zelf maar het initiatief genomen, samen met Agna Maes uit Hoepertingen. “We zijn blij dat er zoveel respons is”, besluit Huguette. rudc
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Overlijdens in Borgloon.
Met de medewerking van
©2022 Mediahuis N.V.

source

Leave a Comment