Motorrijder komt om het leven bij ongeval in Tongeren – VRT NWS

In Vreren bij Tongeren is een motorrijder om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Twee motards reden op de Luikersteenweg in de richting van Luik op een wagen die plots stopte om af te slaan. Voor één motard kwam alle hulp te laat.
Twee motorrijders, een vader en zoon uit Herstal, reden zondagmiddag rond 16.30u op de Luikersteenweg in de richting van Luik. Op een gegeven moment was er een wagen die plots stopte om af te slaan naar ’t Amerikaantje, ter hoogte van het kruispunt met de Kerselarenstraat. De motorrijders konden niet meer stoppen en botsten op de auto. 
De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar voor de vader kon geen hulp meer baten. De zoon liep lichte verwondingen op.  De bestuurster van de wagen werd in shock afgevoerd naar het AZ Vesalius Tongeren.
De lokale politie van de zone Tongeren-Herstappe sloot de omgeving af om de nodige vaststellingen te doen. 
Schrijf je in op onze dagelijkse nieuwsbrieven
Volg ons op sociale media
Bent u getuige van een nieuwsfeit of hebt u zelf nieuws te melden?
Volg VRT NWS op uw smartphone of tablet via de VRT NWS-app.
Beschikbaar voor iOS en Android.

source

Leave a Comment