Pas Geopend: 't Bazaarke (Heers) – Het Nieuwsblad

Jo Budo (41) in zijn Bazaarke. © frmi
Met de opening van een eigen winkel gaat voor Jo Budo (41) uit Opheers een jongensdroom in vervulling. In ’t Bazaarke kun je terecht voor een breed assortiment aan lage prijzen.
Jo Budo, thuisverpleegkundige in hoofdberoep, wou altijd al graag een eigen winkel. “Ik begon eerst met spullen aan te kopen voor carnaval, daarna schuimde ik de rommelmarkten af en dan begon ik vanuit mijn garage te verkopen tot die te klein werd.” Jo besliste een nieuw bijgebouw aan zijn huis te laten plaatsen en te starten met een eigen zaak. “Een kennis zag foto’s van mijn producten op Facebook en zei tegen mij: ‘dat is een echt bazaarke dat ge hebt’. Ik vond die naam wel passen”, lacht Jo.  
Beddengoed
De vlag dekt ook de lading, want in ‘t Bazaarke van Jo vind je heel wat verschillende producten. “Het hoofdaanbod bestaat uit beddengoed, sokken en ondergoed voor man, vrouw en kind. Dat vul ik aan met bruisballen en geurkaarsen, ook vegan. Daarnaast verkoop ik producten afkomstig van veilingen, zoals interieurdecoratie en bloempotten. Je vindt hier ook onder meer handtassen, portefeuilles en handgemaakte juwelen. Ik probeer steeds kwaliteit te verkopen aan redelijke prijzen en iedere klant tevreden te stellen. Als er een probleem is, kunnen klanten mij altijd contacteren en langskomen in de winkel, zelfs buiten de openingsuren.”
Praktisch:
’t Bazaarke
Himpedelstraat 26, 3870 Heers (Opheers)
0496/50.16.37
jo.budo@telenet.be
www.bazaarke.be
Facebook: Bazaarke Opheers
Open: zondag van 13 tot 16 uur en maandag van 16 tot 20 uur. Soms heeft ’t Bazaarke ook extra openingsdagen, klanten controleren hiervoor best de website of facebookpagina.
Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plus logo plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.
In juli en augustus gelden er aangepaste openingsuren in de Roppebibliotheek.
De jongste schepen van Vlaanderen woont in het zuiden van Limburg. Anneleen Vanherck, op dit moment nog studente bedrijfsmanagement, wordt schepen van jeugd, cultuur, toerisme en onderwijs in Heers.
Kinderen tussen 2,5 en 5 jaar kunnen zaterdag, samen hun ouders, de zomervakantie goed inzetten op Kleuterfun aan buitenschoolse kinderopvang ‘Het Hemeltje’.
Vanaf dit weekend strijkt de zomerkermis drie dagen lang neer in het centrum van Heers. Zaterdag vindt er ook een avondmarkt plaats.
Woensdag heeft een man (41) uit Heers rond 4 uur om een onbekende reden de controle over zijn motorfiets verloren op de Monnikkenlaan in Vechmaal. Hij kwam ten val en raakte gewond.
In Kortessem werd onlangs het officiële startschot gegeven van de interlokale vereniging Sportregio Haspengouw. Ook de gemeente Heers ondertekende de samenwerkingsovereenkomst.
Een auto en een fietser zijn dinsdag rond 14.20 uur gebotst op de Burgemeester Marresbaan in Vroenhoven. De fietser (44) uit Heers raakte lichtgewond.
Dit weekend las u in HBvL een terugblik op de Ronde van Frankrijk van 1962. Daarin stond dat het de eerste Tour was op Limburgse bodem. Maar dat was zonder de editie van 1953 gerekend …
De politie Kanton Borgloon heeft tijdens het weekend zonder alcohol achter het stuur 50 bestuurders gecontroleerd. Drie hadden te veel gedronken. Eén chauffeur testte positief op drugs en er werd …
In de Middelheersestraat in Middelheers is zaterdag rond 5 uur een inbraak ontdekt. Drie vensters werden ingeslagen, maar er werd niets gesloten.
In de Horpmaalstraat in Heers zijn een drietal gezinnen opnieuw getroffen door water- en modderoverlast. Vrijdagmorgen rond 2 uur gingen de hemelsluizen open en liepen de woningen weer onder, de …
Overlijdens in Heers.

source

Leave a Comment