Werken aan nieuwe omleidingsweg in Tongeren starten eind dit jaar – Bouwkroniek

Bouwkroniek
Volg Bouwkroniek
Volg Bouwkroniek Bouwkroniek
Gerelateerde onderwerpen :
Situatieschetsen
© Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).
De Baversstraat (N730) en Maastrichtersteenweg (N79) in Tongeren worden verbonden via een nieuwe omleidingsweg. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) heeft reeds een omgevingsvergunning aangevraagd, waarvoor het openbaar onderzoek nog loopt tot begin juni. De eerste werken op het terrein worden pas ten vroegste eind 2022 verwacht, afhankelijk van de vorderingen van de procedures.

Voor abonnees
Meest gelezen
Meest aanbevolen artikels
De stad Antwerpen lanceert een innovatietraject voor ontwerpers en planners over het inrichten van plekken met een aangenaam geluidsklimaat. Het schepencollege keurde vijf pilootprojecten goed in de districten Antwerpen, Wilrijk, Berchem,[…]

source

Leave a Comment