Autohandelaar Bo-cars.be overvallen in Hoeselt: verdachten in Hasselt gearresteerd – Het Belang van Limburg

 © TP
Overval
Zondagavond is op de Steenweg in Hoeselt een autohandelaar overvallen. De daders vluchtten weg in de richting van Hasselt. Daar was rond 20 uur een klopjacht bezig in de buurt van de Trekschurenstraat. In een leegstaand huis zouden intussen drie mannen zijn gearresteerd.
De Hoeseltse autohandelaar Bo-cars.be had rond 19 uur een afspraak met een man die interesse had in een auto. In plaats van alleen, kwam hij met vier kompanen. Eentje was gewapend met een jachtgeweer en bedreigde de autohandelaar. Die verzette zich en moest enkele fikse klappen incasseren. Uiteindelijk slaagden de overvallers erin om twee auto’s te stelen. De voertuigen werden gesignaleerd in de buurt van Hasselt. In en rond een leegstaand huis in de Trekschurenstraat werden drie mannen in de boeien geslagen. De zoektocht naar de andere verdachten was zondagavond nog bezig.
Woensdag werd niet ver van de autohandelaar ook al een apotheek overvallen. Of er een link is tussen de feiten, wordt niet helemaal uitgesloten.
Klopjacht in Hasselt na overval in Hoeselt. © Tom Palmaers
Overval in Hoeselt. © Tom Palmaers
In Hasselt waren agenten rond 20 uur nog op zoek naar de daders. ©  ToPa
 ©  ToPa
LEES OOK. Overvallers met jachtwapen roven geld en medicijnen bij apothekers in Alken, Hoeselt en Stevoort.
 mm/frpe
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Overlijdens in Hoeselt.
Met de medewerking van
©2022 Mediahuis N.V.

source

Leave a Comment