Fietsster overleden na aanrijding door automobilist in Tongeren – VRT NWS

Op de Hasseltsesteenweg in Tongeren is vanmiddag een fietsster aangereden door een automobilist. De vrouw van 72 werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis, maar is in de loop van de avond overleden. 
De vrouw was rond 15.15 uur samen met haar man aan het fietsen langs de Hasseltsesteenweg in Tongeren. Ze reden naast elkaar, maar langs de verkeerde kant van de weg. Ze werden aangereden door een automobilist. 
Door de klap kwam de vrouw in een gracht terecht. Twee verpleegkundigen, die toevallig passeerden, hebben de vrouw gereanimeerd in afwachting van de MUG.  Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar heeft het uiteindelijk niet gehaald. 
Volgens ooggetuigen zwalpte de bestuurder over de weg. Haar man werd ook aangereden, maar is niet gewond. Hij is wel in shock.

Schrijf je in op onze dagelijkse nieuwsbrieven
Volg ons op sociale media
Bent u getuige van een nieuwsfeit of hebt u zelf nieuws te melden?
Volg VRT NWS op uw smartphone of tablet via de VRT NWS-app.
Beschikbaar voor iOS en Android.

source

Leave a Comment