Inzamelactie in Tongeren voor Oekraïense vluchtelingen: "Speelgoed, medische zaken, huisraad, …" – VRT NWS

Aan Kringloopwinkel Reset in Tongeren wordt er vandaag en morgen een inzamelactie gehouden, om Oekraïense vluchtelingen te helpen. De stad Tongeren doet een warme oproep voor de inzameling van dringende materialen, maar ook voor de opvang van vluchtelingen.
Het initiatief om allerlei hulpgoederen in te zamelen, komt van de stad Tongeren en van kringloopwinkel Reset. "Vandaag en morgen gaan we een inzameling doen van allerlei spullen", zegt Mariëlla Hansen. "Dat gaat van huisraad, speelgoed, medisch materiaal, kleding, meubels… Eigenlijk alles wat we kunnen gebruiken voor de mensen van Oekraïne."
Een uitgebreide lijst van alles wat nodig is, vind je op de website van de stad Tongeren. Vandaag wordt er nog tot 19 uur ingezameld, morgen ben je welkom tussen 13 uur en 19 uur. 
Schrijf je in op onze dagelijkse nieuwsbrieven
Volg ons op sociale media
Bent u getuige van een nieuwsfeit of hebt u zelf nieuws te melden?
Volg VRT NWS op uw smartphone of tablet via de VRT NWS-app.
Beschikbaar voor iOS en Android.

source

Leave a Comment