Jongerenpastoraal Borgloon neemt afscheid van pastoor Marcel (Borgloon) | Het Belang van Limburg Mobile – Het Belang van Limburg

© Serge Casier
© Serge Casier
© Serge Casier
© Serge Casier
© Serge Casier
Op zondag 29 mei, tijdens de laatste eerste communieviering van de groep ‘Jesseren’ in de Sint-Odulphuskerk in Borgloon kreeg pastoor Marcel geschenken overhandigd om hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor jongerenpastoraal binnen de Pastorale Eenheid Heilige Odilia Borgloon.
Pastoor Marcel heeft heel veel communicanten voor de eerste keer mee aan tafel laten gaan om zo kleine leerlingen van Jezus te worden. Vanaf 1 september 2022 gaat Pastoor Marcel op pensioen. Het is dan tijd voor een nieuwe oriëntatie, voor een ander programma, voor verse inspiratie. Vanaf dan mag alles op een lagere versnelling. Met de wind in de rug. En de blik naar het oneindige van een nieuwe horizon.” We wensen het je vanuit jongerenpastoraal van harte toe! Veel geluk op je nieuwe weg die je inslaat”, klinkt het.
http://www.pastoraleeenheidborgloon.be
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.

source

Leave a Comment