Vrijwilligers vaccinatiecentrum regio Borgloon bedankt met groot feest – Het Belang van Limburg

© RAPO
Op zaterdag 11 juni was er in GC Mozaïek feest voor de vrijwilligers van het vaccinatiecentrum regio Borgloon. Zij werden uitgenodigd door de gemeentebesturen van Borgloon, Heers, Kortessem en Wellen, samen met de eerstelijnszone regio Haspengouw.
Het team onder leiding van Dr. Johan Vandervelden (voorzitter ELZ Haspengouw), centrumverantwoordelijken Annemie Pallen en Wendy Cosemeans en HR-managers Annelies Krieken, Krista Wils, Tom Gerits en Tinen Seven werkte samen met 441 medewerkers. In totaal werden er 27.892 mensen gevaccineerd, goed voor meer dan 81.00 vaccins. Voor hun inzet werden de vrijwilligers bedankt met een avondvullend programma, voorzien van een hapje en drankje en een streepje muziek. Na afloop kregen ze nog een leuk geschenk.(rapo)
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Overlijdens in Kortessem.
Met de medewerking van
©2022 Mediahuis N.V.

source

Leave a Comment