Okra Alken op cruise naar Kanne (Alken) | Het Belang van Limburg Mobile – Het Belang van Limburg

© Adelin Vandormael
© Adelin Vandormael
© Adelin Vandormael
Okra Alken organiseerde voor haar leden en de leden van Okra Wellen, Kortessem, Heers en Borgloon een cruise naar Kanne. Zo genoten 128 leden van Okra gewest Borgloon op 21 juni van een dagje op een luxeschip van Rederij Limburgia met een doorvaart van drie sluizen op het Albertkanaal richting Kanne.
“De eerste sluis passeerden we in Godsheide, daarna in Diepenbeek en als laatste de sluis in Genk”, vertellen de Okra-leden. “Na de afvaart werd een ontbijt geserveerd en rond de middag was er soep en twee belegde broodjes. Onderweg genoten we van de mooie natuur langs het kanaal. Rond 12 uur meerden we aan in Kanne, het mooiste mergeldorp van de streek. Daar wachtten gidsen ons op voor een rondleiding in de grotten, de champignonkwekerij en tot slot een degustatie van het grottenbier. Rond 15 uur vaarden we terug naar Hasselt met een lekker driegangenmenu op de terugweg. Mede dankzij het goede weer werd het een prachtige daguitstap.”
https://www.okra.be/trefpunt/alken
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Overlijdens in Alken.
Met de medewerking van
©2022 Mediahuis N.V.

source

Leave a Comment