Twee mannen ongedeerd na zware klap tegen walsmachine in Heks – Het Belang van Limburg

© TP
In de Henestraat in Heks (Heers) zijn zondagochtend twee mannen als bij wonder ongedeerd gebleven bij een zware crash. Ze kwamen met hun auto terecht tegen een walsmachine die langs de weg stond. De klap was enorm. De auto is gereduceerd tot een stuk schroot. De mannen hadden alleen wat schrammen.
Het ongeval gebeurde even na 6 uur in de bocht aan café Bij Rita. Een bestuurder (23) uit Heers verloor de controle over het stuur. De auto begon te slippen en crashte op een walsmachine die naast de weg stond. De BMW vatte meteen vuur. De bestuurder en zijn passagier (23) uit Sint-Truiden raakten tijdig uit het voertuig. Ze hielden er wat schrammen en builen aan over.
In het begin van de Henestraat staat aangegeven dat er op dit ogenblik werken aan de gang zijn en er moeilijk doorgaand verkeer is. De Hulpverleningszone Zuid-West Limburg kwam ter plaatse om de auto te blussen. jcr/mm
 ©  ToPa
 ©  TP
 ©  tp
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Overlijdens in Heers.
Met de medewerking van
©2022 Mediahuis N.V.

source

Leave a Comment