Halle-Gooik wint tegen Borgloon en behoudt maximum – Persinfo.org

FP Halle-Gooik kreeg Borgloon over de vloer in het kader van de Betcenter Futsal League. Borgloon was gekomen om de nul te houden en hield dat initieel ook lang vol. Het duurde tot halverwege de eerste helft en vooral tientallen reddingen van Antoine Mageren alvorens Halle-Gooik de score kon openen.
Steven Dillien snoepte de bal af en plaatste hem onder Mageren voor de 1-0. Borgloon kwam weinig uit de egelstelling en als dat gebeurde stond Cristiano paraat. Net voor rust ging Halle-Gooik met vliegende doelman spelen en dat zorgde meteen voor resultaat. Tomic scoorde de 2-0.
Na de rust kregen we hetzelfde spelbeeld, Halle-Gooik drukte en Borgloon bleef zich beperken tot verdedigen. Jelovcic zorgde voor de 3-0 op aangeven van Dillien en wie anders dan man in vorm Dragan Tomic scoorde de 4-0. Vanderheyden scoorde de 4-1 nadat Cristiano enkele topsaves nodig had om dat eerder te verhinderen.
 Halle-Gooik blijft zo winnen en haalt 48 op 48 in de reguliere competitie.
Voor FPHG speelden: Meyers, Cristiano, Bex, Dillien, Tomic, Jacobs, Sanchez, Jelovcic, Grello, Edu, Diogo & De Kerf
 
Doelpunten: 10’ Dillien (1-0), 20’ Tomic (2-0), 26’ Jelovcic (3-0), 30’ Tomic (4-0), 35’ Vanderheyden (4-1).
Halve finale van de beker van België
Woensdag speelt Halle-Gooik opnieuw thuis, dit maal in de halve finale van de beker van België. De tegenstander zal pas maandagavond bekend zijn. Dan spelen Herentals en Borgloon tegen mekaar.
Onze website maakt gebruikt van cookie om uw surfervaring op onze website te verbeteren.
Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.
Wilt u ook steeds op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Persinfo bvba is een onafhankelijk persbureau dat nieuws brengt uit Halle-Vilvoorde en Brussel en heeft een eigen nieuwssite.
www.persinfo.org
info@persinfo.org

contact
(+32) 478 30 34 41
Ondernemingsnummer:
BE 0467.101.916
Onze klanten bevestigen het. Adverteren via Persinfo is heel doeltreffend en geeft bovendien de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je bereikt er langdurig zeer veel klanten mee.
Handelaars en zelfstandige ondernemers maar ook verenigingen kunnen tegen betaling in onze beroepengids getoond worden.

source

Leave a Comment