Leerlingen VBS Nieuwland smullen van sportieve uitdagingen in actiepark – Het Belang van Limburg

© RUDC
De leerlingen van VBS Nieuwland trokken er een dagje op uit naar een actiepark in Hasselt. Daar zaten best wat uitdagingen bij. Zo was er een touwenparcours waarbij je via hangende autobanden, touwen, touwlussen proberen je eindbestemming te bereiken. Voor de jongsten was het op palen lopen en toch je evenwicht behouden best een grote uitdaging. Ook door tunnels kruipen, over een muur klauteren en met een fiets door het bos crossen, vonden de leerlingen spannend en leuk. Sommigen namen het tegen elkaar op in een wedstrijdje touwtrekken, anderen focusten zich op de verkeersregels in het parkje met echte straten en verkeersborden. Voor de oudere leerlingen was er een heus parcours boven het water. Het was een dag vol actie en avontuur. rudc
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Overlijdens in Borgloon.
Met de medewerking van
©2022 Mediahuis N.V.

source

Leave a Comment