Vier afhaalpunten voor huisvuilzakken en gft-sticker (Heers) – Het Nieuwsblad

Nog tot het einde van het jaar kan je jouw huisvuilzakken afhalen aan de onthaalbalie van het administratief centrum. © frmi
Vanaf 14 februari tot 31 december kunnen inwoners op vier locaties in de gemeente hun tegoed huisvuilzakken afhalen en de gft-sticker 2022 kopen.
Alle inwoners die dit jaar gedomicilieerd zijn in de gemeente hebben recht op een tegoed van huisvuilzakken. Je kan deze gratis huisvuilzakken nog tot het einde van het jaar afhalen aan de onthaalbalie van het administratief centrum, in AD Delhaize en krantenwinkel Figura in Heers en in Spar Express in Mechelen-Bovelingen. Je kan dan ook meteen je gft-sticker voor 2022 voor de gft-container aankopen. Tot en met 31 maart is de sticker van 2021 nog geldig. Vergeet zeker niet om je elektronische identiteitskaart mee te brengen. (frmi)
Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plus logo plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.
Het OCMW van Heers is vanuit de thuisdiensten op zoek naar vrijwillige chauffeurs voor de Minder Mobielen Centrale.
In juli en augustus gelden er aangepaste openingsuren in de Roppebibliotheek.
De jongste schepen van Vlaanderen woont in het zuiden van Limburg. Anneleen Vanherck, op dit moment nog studente bedrijfsmanagement, wordt schepen van jeugd, cultuur, toerisme en onderwijs in Heers.
Kinderen tussen 2,5 en 5 jaar kunnen zaterdag, samen hun ouders, de zomervakantie goed inzetten op Kleuterfun aan buitenschoolse kinderopvang ‘Het Hemeltje’.
Vanaf dit weekend strijkt de zomerkermis drie dagen lang neer in het centrum van Heers. Zaterdag vindt er ook een avondmarkt plaats.
Woensdag heeft een man (41) uit Heers rond 4 uur om een onbekende reden de controle over zijn motorfiets verloren op de Monnikkenlaan in Vechmaal. Hij kwam ten val en raakte gewond.
In Kortessem werd onlangs het officiële startschot gegeven van de interlokale vereniging Sportregio Haspengouw. Ook de gemeente Heers ondertekende de samenwerkingsovereenkomst.
Een auto en een fietser zijn dinsdag rond 14.20 uur gebotst op de Burgemeester Marresbaan in Vroenhoven. De fietser (44) uit Heers raakte lichtgewond.
Dit weekend las u in HBvL een terugblik op de Ronde van Frankrijk van 1962. Daarin stond dat het de eerste Tour was op Limburgse bodem. Maar dat was zonder de editie van 1953 gerekend …
De politie Kanton Borgloon heeft tijdens het weekend zonder alcohol achter het stuur 50 bestuurders gecontroleerd. Drie hadden te veel gedronken. Eén chauffeur testte positief op drugs en er werd …
In de Middelheersestraat in Middelheers is zaterdag rond 5 uur een inbraak ontdekt. Drie vensters werden ingeslagen, maar er werd niets gesloten.
Overlijdens in Heers.

source

Leave a Comment