Directeur uitgedaagd en uitgewuifd – Het Belang van Limburg

© RR
Op zondag 1 mei ging directeur Luc Meekers van VBS Nieuwland met pensioen en dat moest gevierd worden. Leerkrachten getuigen: “Hij heeft 26 jaar lang het beste van zichzelf gegeven als directeur”, aldus de leerkrachten. “We zijn fier op hem en op alles wat we samen met hem hebben mogen realiseren.” De directeur werd verrast met een flashmob, en uitgedaagd tot een drum battle. Kinderen van het 6de leerjaar lazen teksten voor en er volgden leuke attenties. Ook meester Karel werd in de bloemetjes gezet omdat hij jarenlang de meester van het 1ste leerjaar was en in volle coronaperiode op pensioen is gegaan.” rudc
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Overlijdens in Borgloon.
Met de medewerking van
©2022 Mediahuis N.V.

source

Leave a Comment