Speelpleinwerking met vernieuwde ploeg animatoren aan de slag in Borgloon – Het Belang van Limburg

© rudc
In juli en augustus organiseert de jeugddienst van Borgloon een speelpleinwerking voor kinderen en jongeren. Onder de 35 monitoren die aan de slag gaan, zijn er 15 nieuwelingen”, vertelt Sven Gilissen. “Er zijn veel events, jongeren willen graag op reis, en van andere gemeenten hoor ik dat er tekorten zijn. Gelukkig zijn we erin geslaagd om een volledige ploeg te kunnen samenstellen.” De speelpleinwerking vindt plaats op de site van klooster Nieuwland. Ook de Oekraïense kinderen die daar gehuisvest zijn, zullen deelnemen. De speelpleinwerking voorziet tot eind augustus dagelijks activiteiten en zelfs een kamp aan zee. Op het einde van de introdag werden de animatoren getrakteerd op een barbecue. rudc
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Terwijl je dit leest, zijn onze journalisten druk in de weer om jou het snelste nieuws, de scherpste analyses en de meest aangrijpende verhalen uit Limburg en ver daarbuiten te brengen.
Overlijdens in Borgloon.
Met de medewerking van
©2022 Mediahuis N.V.

source

Leave a Comment