Pas geopend: Wesley en Tom openen vierde wassalon in nieuwbouwproject in Heers – Het Nieuwsblad

Tom van Den Bergh en Wesley Vanheers in De Wasseret aan de Steenweg in Heers. © FRMI
Je eigen kleren wassen en drogen of zelfs dierendekens een grondige wasbeurt geven? In Heers kan het sinds kort in De Wasseret. Aan de Steenweg openden Wesley Vanheers (29) en Tom van Den Bergh (35) uit Borgloon een volautomatisch wassalon op het gelijkvloers van een woonproject met acht appartementen.
Wesley is projectontwikkelaar en Tom bouwkundig tekenaar, maar naast hun eigen job hebben de twee nog vier wassalons te runnen. “Ons eerste wassalon hebben we in 2016 geopend in Sint-Truiden. Nadien volgden Hasselt, Wellen en nu dus ook Heers”, vertellen de mannen. “Binnenkort openen we nog een nieuw filiaal in Tienen. We werken allebei in de projectontwikkeling. Enkele jaren geleden hebben we in Borgloon een project van assistentiewoningen uitgewerkt. In dit project hadden we een kleinschalig wassalon ingetekend en zo is het idee ontstaan om zelf wassalons in eigen beheer op te starten. In Heers is het wassalon gehuisvest op het gelijkvloers van een nieuwbouw met acht appartementen, het woon- en belevingsproject Steenweg 93.”
In De wasseret kan je elke dag langsgaan voor het wassen en drogen van al je wasgoed. “In Heers en Wellen hebben we ook machines voor het wassen en drogen van dierendekens”, legt Wesley uit. “Naast orde en netheid vinden we een goede service heel belangrijk. Daarom zijn we zeven dagen op zeven telefonisch bereikbaar voor onze klanten. Als ze hulp nodig hebben, kunnen we die vanop afstand bieden, want onze machines zijn bestuurbaar vanop afstand via de computer of smartphone. We gaan ook dagelijks langs in onze salons. Klanten vinden hier bovendien een automaat voor waspoeder als ze dat zelf niet bij hebben. Betalen kan met cash of Bancontact.” (frmi)
Volautomatisch wassalon De wasseret
Steenweg 93, 3870 Heers
0472/40.47.34 – dewasseret@gmail.com – www.dewasseret.com – Facebook: De Wasseret Heers
Openingsuren: elke dag open van 7 tot 22 uur, ook op zon- en feestdagen.
Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plus logo plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.
In Heers zal er ’s avonds lichte bewolking zijn. Er staat een stevige wind uit het noordoosten en we krijgen een temperatuur die tot 24 graden oploopt. Op dinsdag is er bewolking met een zwakke …
Het OCMW van Heers is vanuit de thuisdiensten op zoek naar vrijwillige chauffeurs voor de Minder Mobielen Centrale.
In juli en augustus gelden er aangepaste openingsuren in de Roppebibliotheek.
De jongste schepen van Vlaanderen woont in het zuiden van Limburg. Anneleen Vanherck, op dit moment nog studente bedrijfsmanagement, wordt schepen van jeugd, cultuur, toerisme en onderwijs in Heers.
Kinderen tussen 2,5 en 5 jaar kunnen zaterdag, samen hun ouders, de zomervakantie goed inzetten op Kleuterfun aan buitenschoolse kinderopvang ‘Het Hemeltje’.
Vanaf dit weekend strijkt de zomerkermis drie dagen lang neer in het centrum van Heers. Zaterdag vindt er ook een avondmarkt plaats.
Woensdag heeft een man (41) uit Heers rond 4 uur om een onbekende reden de controle over zijn motorfiets verloren op de Monnikkenlaan in Vechmaal. Hij kwam ten val en raakte gewond.
In Kortessem werd onlangs het officiële startschot gegeven van de interlokale vereniging Sportregio Haspengouw. Ook de gemeente Heers ondertekende de samenwerkingsovereenkomst.
Een auto en een fietser zijn dinsdag rond 14.20 uur gebotst op de Burgemeester Marresbaan in Vroenhoven. De fietser (44) uit Heers raakte lichtgewond.
Dit weekend las u in HBvL een terugblik op de Ronde van Frankrijk van 1962. Daarin stond dat het de eerste Tour was op Limburgse bodem. Maar dat was zonder de editie van 1953 gerekend …
De politie Kanton Borgloon heeft tijdens het weekend zonder alcohol achter het stuur 50 bestuurders gecontroleerd. Drie hadden te veel gedronken. Eén chauffeur testte positief op drugs en er werd …
Overlijdens in Heers.

source

Leave a Comment