Creosa op bezoek

Haar naam is Creosa Govaers, oprichtster van By Creosa, een echte kruidenkenner en aromatherapeute. Haar jarenlange expertise deelt zij vanuit de praktijk via publicaties van boeken, workshops, lezingen, opleidingen en tal van programma’s op tv en internet.

Haar boeken “Koken met kruiden”, “Creatief met kruiden en essentiële oliën”, “De natuur als medicijn” en de “De Thuisapotheek” zijn een begrip geworden bij eenieder die een hart heeft voor natuurlijke remedies en oplossingen.

Zij ontwikkelde een eigen natuurlijke productlijn By Creosa die je terugvindt in haar webshop, tal van verkooppunten en die vaak en graag gebruikt wordt door therapeuten en mensen werkzaam in de schoonheids- en zorgsector.

By Creosa
Sint-Lodewijkstraat 74
3600 Genk
België
+32(0)475/31.23.92
info@bycreosa.com
https://www.bycreosa.com/

Leave a Comment