Kristof onze huisfotograaf

Kristof is iedere week van de partij om foto’s te nemen van de opnames voor de klaptafel. Gasten, Christel, achter de schermen … Kristof legt alles vast met een oog voor de details. Zo kunnen we al snel tipjes van de sluier oplichten over de reportages die er aan komen.

Kristof is een beroepsfotograaf die tijdens zijn fotosessies veel aadacht besteed aan het model zich op zijn gemak laten voelen. Hij noemt dit het helemaal jezelf zijn. Het is zijn overtuiging dat dit het mooiste in jezelf naar boven haald. En met zijn aanstekelijke lach voel je je meteen op je gemak. Het is heel prettig om met Kristof samen te werken.

Bekijk de onderstaande reportage om meer over Kristof te weten te komen. Bezoek ook zeker zijn website en dompel je onder in zijn magische wereld van de fotografie.

Rebel Photography
Wagenmakersstraat 3
2340 Beerse
Tel: +32 (0)468 15 04 30
Mail: info@rebelphotographykvc.com
https://www.rebelphotographykvc.com/

Leave a Comment