LI-JO: Make-over Inge Lenaers

Na een lange aanloop, waarin 43 kandidaten hun beste kant lieten zien, was er één winnaar die ging lopen met de totale make-over: Inge Lenaers.

In onderstaande reportage zie je hoe Inge verandert met een heel nieuwe look. Een totaal ander kapsel met 3 warme tinten, plumpende wimpers, warme make-up en een volledig nieuwe aoutfit met glamour die haar nu al doet schijnen tot aan de feestdagen en voorbij. Dit alles geschonken door Li-Jo. Zij is immers een grote specialist in “make-overs”. Ook voor jou misschien? Of je kan dit cadeau geven. Een leuke tip voor de feestdagen?

Bekijk in de reportage hoe Li-Jo de latent aanwezige schoonheid naar boven haalt. En geniet van de verbaasde reacties van familie en vrienden. Hartverwarmend om dit te zien.

Li-Jo is een trendy kledingwinkel met wekelijks nieuwe collecties aan betaalbare prijsjes in universele en plus size maatjes..Zij verzenden ook alles in België.Volg hun op Facebook. Hun zaak is betrouwbaar met jarenlang ervaring en is professioneel actief sinds 1988. Hun kapsalon is op afspraak van 8u ot 12u .Master sinds 1988 in kleuringen&opsteek kapsels expert specialiste in extensions Great Lenghts .

https://www.facebook.com/lijonadia/

Mersenhovenstraat 67 Kortessem
+32 477 39 66 26
Nadia.trevisan@skynet.be

4 thoughts on “LI-JO: Make-over Inge Lenaers”
  1. Wauw, prachtig, me happy🥰 Bedankt aan iedereen voor en achter de schermen en al mijn fans😉

Leave a Comment