Ruslan van Moving Fire Arts

Ruslan is een Fire Artist. Hij combineert het intrigerende magische van vuur met mooie choreografie waardoor er een echt vuurballet ontstaat. Het zoevende geluid van de vlammen heeft Ruslan geïnspireerd om hier een spectaculaire act rond op te bouwen waarmee hij menig feestje opluistert.

In Belgium’s got talent 2021 schopten ze het tot in de halve finale.

De spektakels van Moving Fire Arts zijn steeds opgebouwd volgens een ’totaal concept’. Het gaat hier niet enkel om ‘de trucjes met vuur’, maar om een interactief geheel van acrobatiek, dans, theater en vuureffecten.

“Van kleine tot grote evenementen, staan wij op het podium met passie en spreken wij tot de harten van het publiek”

Moving Fire Arts, MFA-producties                           
Ijzerlaan 54/7
2060 Antwerpen (BE)

E-mail: movingfirearts@gmail.com

Saar Wouters: +32(0)486805611
Ruslan Khalilov: +32(0)0484990861

https://www.mfa-productions.com/nl

Leave a Comment