Ssst.. groot nieuws!

Brents gaat vooruit, en hoe! Na 2 jaar trekken we deur achter ons dicht in de Ambiorixkazerne voor een nieuwe locatie dat 70 meter van Ambiorix ligt. We kozen voor een pand dat visueel in het oog springt met nog uitbreidingsmogelijkheden.

Naast het radioverhaal (www.deanradio.be) en het tv-verhaal (www.viatongeren.be) zal Brents als productiehuis zich vestigen in dit gebouw.

Er is nog meer!

Als we uitpakken doen we dat ook goed, daarom zal Ambishop ook een fysiek geheel worden! We voorzien in het pand ook een conceptstore waar verschillende Tongenaren en niet-Tongenaren producten kunnen aanbieden.

Wij danken de vzw Makelarij voor de 2 jaar lange steun en samenwerking. Uiteraard gaan we niet scheiden maar koppelen we er een soort van latrelatie aan vast. Meer hierover binnen enkele dagen!

Leave a Comment