online regionale tv

Dag Limburg!

Brents TV richt al sinds 2020 zijn pijlen op Haspengouw en ver daarbuiten. Met programma's zoals Business Inside, Het Praatcafé en de Klaptafel willen we laten zien wat ondernemend, sportief en verenigend Limburg te bieden heeft. 

shop now

Tongers Erfgoed.

Brents TV is trotse inwoner van de Makelarij te Tongeren.
Sinds 2020 zijn wij mee aan het timmeren aan dit mooie project. Wil je meer weten of de inwoners van de Ambiorixkazerne? 

Klik hier
  • Bouwjaar: 1938
  • Adres: Blaarstraat 99.1, 3700 Tongeren
sociaal sportplatform

FAN2BE

Er is veel aan de gang bij Brents TV. Onder het motto "alleen is maar alleen" willen wij ons binnenkort toespitsen op sociale media in de sportwereld. FAN2BE is er voor iedere sportcommunity. Door de stijgende populairteit op dit platform kan jij met je club financieel ondersteund worden. Wil je meer weten over dit uniek verhaal? Klik op de knop hieronder.

WEBSITE shop now

De Klaptafel

Ken jij Christel Audenaerd al? Deze enthousiaste en vooral ambitieuze schoonheidsconsulente heeft al jaar en dag de welbekende zaak "Blue Sage" in Houthalen-Helchteren. Als  gast bij onderandere Cynthia Reeckmans op verschillende televisieproducties kent ze een heleboel interessante mensen. Ook door haar jarenlange ervaring in de schoonheidswereld heeft ze al veel mensen zien komen en gaan. Net deze ervaringen en verhalen gaan ze bundelen in een wekelijks programma bij Brents TV. 

  • Lifestyle & meer
  • Ook binnenkort te beluisteren via de radio.
DE KLAPTAFEL